12 t/m 15 december Galerie Niek Waterbolk

 

Van 12 t/m 15 december organiseren kunstenaars van Kunstliefde een verkoopexpositie in Galerie Niek Waterbolk waarin alle werken voor 100 euro aangeboden worden. Kunstenaarsleden tonen hiermee hun 'kunstliefde' en doneren werk waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kunstliefde.

De kunstenaars maken daarmee een statement voor het behoud van het pand aan de Nobelstraat 12A waar Kunstliefde al sinds 1938 huist. Een ontmoetingsplaats voor kunstenaars en kunstliefhebbers met een breed programma aan beeldende kunst. Een pand waar zowel gevestigd als jong en onbekend talent zich kan presenteren. Een pand dat al decennia onderdak biedt aan beeldende kunst in Utrecht.

Vanaf januari gaat de huur van aan de Nobelstraat 12a flink omhoog. De rechter heeft begin dit jaar Stichting het Boellaardfonds in het gelijk gesteld inzake het huurgeschil in de rechtzaak tussen Stichting het Boellaardfonds en Kunstliefde.

 

Koop nu een kunstwerk en draag bij aan het behoud van Kunstliefde. Schilderijen, tekeningen, grafiek en meer, een groot en gevarieerd aanbod. Het mag direct mee naar huis. Kunst voor Kunstliefde.

 

Galerie Niek Waterbolk, Schoutenstraat 10

do 12 en vrij 13 december van 12.00 - 21.00 uur

za 14 en zo 15 december van 12.00 - 17.00 uur

 

© Hans Dillesse  2017

E-mail:  vraag@hansdillesse.nl